Τρίτη 26 Μάιος 2020

Μαθαίνω να διαβάζω εύκολα (Ανδρέας Λαζάρου)

Γράφτηκε από  Ανδρέας Λαζάρου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Νέα, απλή και γρήγορη μέθοδος για την Πρώτη Ανάγνωση

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με τη μέθοδο της Ολοκληρωμένης Πρότασης ή ΦράσηςΣτο πρώτο μέρος, κάθε πρόταση περιέχει μόνο ένα άγνωστο γράμμα, αυτό που διδάσκεται. Δε χρησιμοποιούνται γράμματα που δεν έχουν προηγουμένως διδαχτεί κι έτσι ο μαθητής σε πολύ σύντομο διάστημα, λογικά και μεθοδικά, μαθαίνει να διαβάζει εύκολα και γρήγορα.

Τα γράμματα του αλφαβήτου δε διδάσκονται με αλφαβητική σειρά  επειδή η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι από το γνωστό στο άγνωστο.

Στην αριστερή σελίδα με κόκκινο διδάσκεται, σε πρόταση, το νέο γράμμα και στην απέναντι (δεξιά) σελίδα ένα μικρό κείμενο που περιέχει μόνο γνωστά γράμματα.

Δεν υπάρχει κείμενο για το «ι», το «ο» και το «α» που διδάσκονται στην αρχή, ώστε στις επόμενες σελίδες να σχηματίσουμε με αυτά προτάσεις που να μπορούμε εύκολα να διαβάσουμε.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου διδάσκονται επίσης σε πρόταση τα δίψηφα φωνήεντα και σύμφωνα, οι δίφθογγοι, οι συνδυασμοί και ορισμένα συμφωνικά συμπλέγματα.

Μετά το κάθε κείμενο, ακολουθεί και μία Εργασία ( ισχύει και για τα δύο μέρη του βιβλίου), όπου διδάσκεται η γραφή του νέου γράμματος καθώς και διάφορες άλλες ασκήσεις.

Οι προτάσεις που διδάσκουν τα γράμματα καθώς και τα μικρά κείμενα έχουν ροή, ρυθμό και μουσικότητα.

Σελ. 206  ISBN 960-9523-60-8  ISBN  9789609523608

Διαβάστηκε 2249 φορές
14,93 €
Τιμή πώλησης 14,93 €
ποσότητα φόρου 0,85 €
Name Μαθαίνω να διαβάζω εύκολα (Ανδρέας Λαζάρου)
SKU 9789609523608
Weight 0.5000 KG

βοηθήματα

Μαθαίνω Γραμματική Δ2 δημοτικού

Το πρώτο τεύχος του βοηθήματος για τη Δ', Ε' και ΣΤ' δημοτικού. Σχεδιασμένο να βοηθά τους μαθητές να αφομοιώνουν τα γραμματικά φαινόμενα.

Μαθαίνω Γραμματική Δ1δημοτικού

Το πρώτο τεύχος του βοηθήματος για την Δ', Ε' και ΣΤ' δημοτικού. Σχεδιασμένο να βοηθά τους μαθητές να αφομοιώνουν τα γραμματικά φαινόμενα.

Μαθαίνω Γραμματική Γ2 δημοτικού

Το δεύτερο τεύχος του βοηθήματος της Γ'δημοτικού. Σχεδιασμένο να βοηθά τους μαθητές να αφομοιώνουν τα γραμματικά φαινόμενα.

ξένες γλώσσες

Μέθοδος Γερμανικών Set 2 Βιβλία 4cds

Μέθοδος Γερμανικών Set 2 Βιβλία 4cds

Το νέο οπτικοακουστικό σύστημα εκπαίδευσης, που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε εύκολα και κυρίως σωστά Γερμανικά στο σπίτι σας.

Μέθοδος Ισπανικών Set 2 Βιβλία 4cds

Μέθοδος Ισπανικών Set 2 Βιβλία 4cds

Το νέο οπτικοακουστικό σύστημα εκπαίδευσης, που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε εύκολα και κυρίως σωστά Ισπανικά στο σπίτι σας.

Μέθοδος Ιταλικών Set 2 Βιβλία 4cds

Μέθοδος Ιταλικών Set 2 Βιβλία 4cds

Το νέο οπτικοακουστικό σύστημα εκπαίδευσης, που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε εύκολα και κυρίως σωστά Ιταλικά στο σπίτι σας.

θέατρο

Η κρίση θέλει τερτίπι (κι ο φεσφεσές να μας λείπει!) Άννα Τα…

Η κρίση θέλει τερτίπι (κι ο φεσφεσές να μας λείπει!) Άννα Τακάκη-Μαρκάκη

Μια ιστορία ζωής, αυτοσαρκασμού και ευτράπελων γεγονότων, εν μέσω της οικονομικής δυσχέρειας της πατρίδας μας, εκτυλίσσεται σε κάποιο χωριό της ανατολικής Κρήτης. 

Ο άγνωστος του τρένου

Ο άγνωστος του τρένου

«Ο Άγνωστος του τρένου» της Κωνσταντίνας Δούκα

πραγματεύεται με ευαισθησία και εμβάθυνση στους χαρα-

κτήρες ένα καυτό θέμα, παρμένο ακριβώς από τη ζωή, τη

μοναξιά και τον ψυχισμό του σύγχρονου ανθρώπου.


You are now being logged in using your Facebook credentials