Τετάρτη 1 Απρίλιος 2020

H πεντάμορφη που έγινε τέρας

Γράφτηκε από  Βάσω Βλαστού
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Βασιλική Βλαστού γεννήθηκε στην Τήνο το 1954 όπου και τελείωσε το Εξατάξιο Γυμνάσιο. Παρακολούθησε την Σχολή  Καλών Τεχνών Χαλεπά στον στον Πύργο της Τήνου και μετά, με υποτροφία, συνέχισε τις σπουδές της στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών.

 Εργάστηκε σαν καθηγήτρια Καλλιτεχνικών σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια. Έχει κάνει πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Τήνο, Μύκονο, Άνδρο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Αμερική.

Με τη συγγραφή ασχολείται τα τελευταία χρόνια αν και πρώτες ποιητικές της ανησυχίες ξεκίνησαν από τα δεκαεπτά της. Εκτός από ποίηση και στίχους τραγουδιών έχει γράψει διηγήματα, παιδικά θεατρικά έργα και παραμύθια.Μένει μόνιμα στην Αθήνα και είναι μητέρα ενός κοριτσιού.

Βάσω Βλαστού - 

Βεργίνα Δεκέμβριος 2013

Σελ. 64   ISBN: 960-9523-64-6   ISBN: 9789609523646

Διαβάστηκε 1896 φορές
4,98 €
Τιμή πώλησης 4,98 €
ποσότητα φόρου 0,28 €
Name H πεντάμορφη που έγινε τέρας
SKU 9789609523646

λογοτεχνία

Πετροβολώντας τους τρούλους του Ιμαρέτ (Γιώργος Γιουρτσόγλου…

Πετροβολώντας τους τρούλους του Ιμαρέτ (Γιώργος Γιουρτσόγλου)

Τρεις παιδικοί φίλοι. Τρία αγόρια με διαφορετικούς χαρακτήρες και καταβολές. Τρεις παράλληλες ζωές! Ο καθένας διαγράφει την πορεία του, πιο κοντά ή πιο μακριά από εκεί που...

Κόρη της μοίρας-Η γιαγιά η Μηνού(Κοσμάς Μεγαλοκονόμος)

Κόρη της μοίρας-Η γιαγιά η Μηνού(Κοσμάς Μεγαλοκονόμος)

 Ξημερώματα του Ευαγγελισμού του 1857, ένα κρητικό καΐκι αγκυροβολεί στο απόμερο ακρογιάλι της «Κακιάς Λαγκάδας» των Κυθήρων. Ο καπετάνιος, που έχει μαζί του και τη...

Πικρή Ελλάδα - Ιστορικά Διηγήματα - (Βασίλης Γεωργιάδης)

Πικρή Ελλάδα - Ιστορικά Διηγήματα - (Βασίλης Γεωργιάδης)

Διακόσια χρόνια νεότερης ελληνικής Ιστορίας. Επωνύμων και ανωνύμων ηρώων ιστορίσματα. Η τραγωδία αλλά και το μεγαλείο του ελληνισμού. Οι μάχες του Γένους

ξένες γλώσσες

Μέθοδος Γερμανικών Set 2 Βιβλία 4cds

Μέθοδος Γερμανικών Set 2 Βιβλία 4cds

Το νέο οπτικοακουστικό σύστημα εκπαίδευσης, που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε εύκολα και κυρίως σωστά Γερμανικά στο σπίτι σας.

Μέθοδος Ισπανικών Set 2 Βιβλία 4cds

Μέθοδος Ισπανικών Set 2 Βιβλία 4cds

Το νέο οπτικοακουστικό σύστημα εκπαίδευσης, που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε εύκολα και κυρίως σωστά Ισπανικά στο σπίτι σας.

Μέθοδος Ιταλικών Set 2 Βιβλία 4cds

Μέθοδος Ιταλικών Set 2 Βιβλία 4cds

Το νέο οπτικοακουστικό σύστημα εκπαίδευσης, που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε εύκολα και κυρίως σωστά Ιταλικά στο σπίτι σας.


You are now being logged in using your Facebook credentials