Τρίτη 20 Απρίλιος 2021

Όροι χρήσης

Γράφτηκε από την 

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο των εκδόσεων Βεργίνα.

Εάν συνεχίσετε την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης.

  • Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του δικτυακό τόπου είναι πληροφοριακό και μόνο. Το περιεχόμενό του ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.
  • Αυτός ο δικτυακός τόπος περιέχει υλικό που ανήκει ή έχει χορηγηθεί άδεια χρήσης του στην εταιρεία μας. Ο όρος υλικό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: τη σχεδίαση, τα κείμενα, τις φωτογραφίες και τα γραφικά των ιστοσελίδων μας. Η αναπαραγωγή του υλικού αυτού απαγορεύεται εκτός και αν προηγηθεί έγγραφη άδεια της εταιρείας μας.
  • Η αναρμόδια χρήση αυτού του δικτυακού χώρου αποτελεί ποινικό αδίκημα.
  • Κατά διαστήματα αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί επίσης να περιλάβει συνδέσεις με άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται για την ευκολία σας ώστε να παρέχουν συμπληρωματικές πληροφορίες. Οι εκδόσεις Βεργίνα δεν έχουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων.
  • Όλα τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου διατηρούνται από τις εκδόσεις Βεργίνα.

Ο ιστότοπος ("e-shop") www.verbooks.gr λειτουργεί ως:

α. Εκδόσεις Βεργίνα με προϊόντα - βιβλία του εκδοτικού Οίκου "Βεργίνα"
β. Γενικό Βιβλιοπωλείο με βιβλία άλλων ελληνικών εκδόσεων που λαμβάνονται από τη βάση δεδομένων της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ (Εθνικό Κέντρο Βιβλίου).

Για αυτά τα προϊόντα η Βεργίνα δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τη λιανική τους τιμή και τη διαθεσιμότητά τους,γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχουν αλλάξει ή να είναι εξαντλημένα χωρίς να έχει ενημερωθεί από τους εκδότες ή βάση δεδομένων της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ.

Κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας ισχύει πάντα η λιανική τιμή όπως αυτή καθορίζεται κάθε φορά απ' τον προμηθευτή του είδους και όχι απ' τη βάση της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και η αποστολή γίνεται μόνο εφόσον λάβουμε τη ρητή διαβεβαίωσή σας ότι είστε σύμφωνος με τα νέα δεδομένα.

Στα διατιθέμενα προϊόντα τρίτων αναφέρεται κατά κανόνα ποσοστό έκπτωσης 10%. Ωστόσο είναι πιθανόν το ποσοστό αυτό να μειώνεται ή και να μη γίνεται καμία έκπτωση, σε περιπτώσεις κατά τις οποίες οι όροι προμήθειας αυτών, που δεν μας είναι εκ των προτέρων γνωστοί το καθιστούν ανέφικτο.

Και για αυτές τις περιπτώσεις η παραγγελία θα εκτελείται κατόπιν ενημέρωσης του ενδιαφερόμενου και συμφωνίας με τους όρους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 14:45


You are now being logged in using your Facebook credentials