Τρίτη 25 Φεβρουάριος 2020

Μήνα Μητροπούλου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Μήνα Μητροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας αλλά και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής. 

Η Μήνα Μητροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας αλλά και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής. Έχει κάνει επιμόρφωση στη μετάφραση στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην επιστήμη της επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ και σεμινάρια με θέμα την παιδοψυχολογία αλλά και την ποίηση και τη φιλοσοφία στο Κέντρο Σεμιναρίων Τσαούση. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής, φωνητικής και κινηματογράφου στο Θέατρο των Αλλαγών. Έχει εκδώσει δυο ποιητικές συλλογές: «Ξόρκια ερωτικά» από τις εκδόσεις Οσελότος και «Ασπάλαθος» από τις εκδόσεις Μέμφις. Ποιήματά της έχουν βραβευθεί σε Πανελλήνιους αλλά και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Ποίησης. Είναι μέλος του Ομίλου Φθιωτών λογοτεχνών και συγγραφέων και μιλάει άριστα την αγγλική, τη γαλλική και την ιταλική γλώσσα. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί κέντρο ξένων γλωσσών στην Πολύδροσο Φωκίδας όπου κατοικεί με τον σύζυγο και τις κόρες της.

 

 

Διαβάστηκε 197 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ευάγγελος Χρ. Καρράς Γιώργος Κοττορός »

πρόσφατες εκδόσεις

ΔΙΑ ΒΡΑΧΕΩΝ (106 Χαϊκού) - Πόπη Μπαλαμώτη - Σπιτά

ΔΙΑ ΒΡΑΧΕΩΝ (106 Χαϊκού) - Πόπη Μπαλαμώτη - Σπιτά

Πόπη Μπαλαμώτη - Σπιτά - Ποίηση - 106 Χαϊκού

 

Read more

Τσάρος Νικόλαος ο Β’(μια παραγνωρισμένη προσωπικότης)(Βενιαμ…

Τσάρος Νικόλαος ο Β’(μια παραγνωρισμένη προσωπικότης)(Βενιαμίν Ζουκώφ)

Ο τσάρος Νικόλαος Β΄ της δυναστείας των Ρομανώφ ήταν ο τελευταίος ευλαβής Ορθόδοξος αυτοκράτωρ, συνεχιστής μιας αντιστοίχου Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, παραγνωρισμένος δε, και λανθασμένα θεωρούμενος ως... Read more


You are now being logged in using your Facebook credentials