Τρίτη 20 Απρίλιος 2021

Υπηρεσίες

Ο Εκδοτικός Οίκος Βεργίνα αναλαμβάνει την έκδοση κάθε ποιοτικού έργου, και η μορφή συνεργασίας με τον δημιουργό εξαρτάται από την ιδιαιτερότητα του υπό έκδοση έργου.

 (βιογραφικού, δελτίου τύπου, πρόσκλησης, κάρτας, αφίσας, συνεντεύξεων)

Επαγγελματίες μεταφραστές με πολυετή πείρα, μεταφράζουν το έργο σας στις παρακάτω γλώσσες:

Παραλαμβάνουμε το υλικό σας δακτυλογραφημένο, χειρόγραφο ή ηχητικό και αναλαμβάνουμε την ψηφιοποίηση και την επεξεργασία του.

Έμπειροι επιμελητές κειμένου, αναλαμβάνουν την παραγραφοποίηση, το συντακτικό και ορθογραφικό έλεγχο, ώστε να παραδοθεί έτοιμο στο τμήμα επιμέλειας έκδοσης..

Μετά το τέλος των παραπάνω διαδικασιών και αφού το εσωτερικό του βιβλίου είναι έτοιμο, φωτοτυπείται στο φυσικό του μέγεθος, ώστε να γίνει ο τελικός έλεγχος και να παραδοθεί σαν δείγμα στο τυπογραφείο.

Το τμήμα γραφιστικών τεχνών των εκδόσεών μας, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του εξωφύλλου

Για να είμαστε σίγουροι για την τελειότητα της απόδοσης των χρωμάτων του εξωφύλλου, τυπώνουμε όσα δείγματα (δοκίμια) εξωφύλλου χρειάζονται έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνεργαζόμαστε επί τριακονταετίας με τους καλύτερους επαγγελματίες τυπογράφους.

Με το τέλος της εκτύπωσης ερχόμαστε στο στάδιο της βιβλιοδεσίας, κατά την οποία το βιβλίο παίρνει την τελική του μορφή.

Με την παραλαβή των βιβλίων από το βιβλιοδετείο αποστέλλουμε 1 βιβλίο για καταχώρηση στη βιβλιονέτ (βάση δεδομένων βιβλιοπαραγωγής) και 3 βιβλία στην εθνική βιβλιοθήκη (1 στο τμήμα ISBN και 2 κατάθεση στη βιβλιοθήκη).

Με την πολυετή εμπειρία μας βρίσκουμε κατάλληλους χώρους για παρουσίαση κάθε λογοτεχνικού είδους και το δημιουργικό μας τμήμα ετοιμάζει προσκλήσεις και αφίσες.

Αναλαμβάνουμε την πρακτόρευση βιβλίων και τα διακινούμε σε όλα τα σημεία πώλησης που συνεργαζόμαστε κατόπιν συμφωνίας.

Όροι χρήσης

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο των εκδόσεων Βεργίνα.

Εάν συνεχίσετε την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης.

Όροι Προστασίας Δεδομένων

Αυτή η ιστοσελίδα ανήκει στις Εκδόσεις Βεργίνα.

Σε αυτή την σελίδα περιγράφονται σημαντικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας καθώς και τα δεδομένα που συλλέγονται για χρήση από τις...

Αποστολές & Επιστροφές

Η ιστοσελίδα μας υποστηρίζει επί του παρόντος μόνο αποστολές μέσω αντικαταβολής με τα ΕΛΤΑ. Σύντομα θα υποστηρίζονται επίσης και οι παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας.


You are now being logged in using your Facebook credentials